Forprojekt/udarbejdelse af prospekt

Hos WH-PlanAction tilbyder vi udarbejdelse af forprojekter med målet om at få afklaret og belyst indledende projektudviklingstiltag. 

Et forprojekt fra WH-PlanAction består af følgende elementer: 

  1. En beskrivelse af det scope, der er nødvendigt i forhold til projektets gennemførelse
  2. En CAPEX-vurdering ud fra WH-PlanActions prisdatabase
  3. En vurdering af projektets OPEX.
    Samt, hvis ønsket:
  4. En beregning af den samlede businesscase med finansieringsforhold og økonomisimulering

Det samlede forprojekt kan anvendes som udbudsgrundlag i total- eller hovedentrepriser, og det samlede værk kan også danne grundlag for en bestyrelses- og investeringsbeslutning (FID). 

Biogas-biomasseanalyse og anlægssimulering

Står du med et projekt inden for biogas, så tilbyder WH-PlanAction analyse af biomasser med hensyn til simulering af gasudbytte samt eftervisning. Vi tilbyder her processimulering ud fra pH-niveau, ammoniumanalyse samt beregning af organisk belastning. 

Flow og rørdesign

Hos WH-PlanAction kan vi hjælpe dit firma med design af rørsystemer. Vi foretager vores designs ud fra ISO- og EN-standarder, og vi har standardbiblioteker af proceskomponenter, der sikrer en effektiv udarbejdelse af rørtegninger både til udbud og udførelse. Vi anvender desuden REVIT for at sikre en effektiv integrering i bygnings- og maskinmodellering. 

Udarbejdelse af ATEX-APV

Arbejder din virksomhed med områder, hvor der er risiko for eksplosiv atmosfære, så er der lovkrav om, at der skal udarbejdes en særlig arbejdspladsvurdering (APV) med en kortlægning og vurdering af risici forbundet med arbejdet. Hos WH-PlanAction tilbyder vi hjælp med dette i form af en komplet ATEX-APV med tilhørende klassifikationsplan, hvor vi screener kilder for både støv og gasser. 

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? 

Så giv os et kald på 87 45 39 00 eller skriv til os på wh-pa@wh-pa.dk

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

plantegning plantegning2

plantegning3